Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ulei de masline extra virgin de lux
849 lei
Brand
REAL OIL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cel mai exclusiv, unic in lume ulei de masline extra virgin acum si in romania numai pana pe 31 octombrie 2013

Scaldat in aur si pietre swarowsky

Editie limitata!

Real oil gold

Ulei de măsline extra virgin, varietate carrasquena- spaniola, timpurie si provenita din prima extractie.

Aur royal, este cea mai exclusiva selecţie gourmet si este unica in lumea uleiului de maslina extra virgin, fiind considerat la ora actuala cel mai bun ulei de masline din lume, obtinut din din soiul de masline “Carrasquena”.

Numai cu grija şi rasfatul noastru a centenarilor maslini din soiul ” carrasquena” şi aplicarea celor mai bune tehnologii de cultivare, sunt selectate fructele de cea mai buna calitate, pentru elaborarea celui mai select ulei de masline extra virgin din lume.

Maslinii din soiul „carrasquena” sunt caracterizate prin uleiurile sale de calitate excelentă şi aroma unica.

Metoda de producţie, dificultate de cultivare şi lipsa acestuia de pe piata, fac din acesta un produs exclusiv.

Acest soi de maslin nu are o productie constanta, un an da si altul nu, in functie de reusita fructului in toata productia lui, ceea ce face ca acest produs sa fie in cantitate mica dar de calitate superioara.

Nota de degustare

uleiul nostru de masline extra virgin, din soiului „Carrasquena” este gandit a se se configura ca o “bijuterie” si in acest mod ostentativ apare pentru simţuri.

De o frumoasa culoare verde maslinie, ies in evidenta fluenta lui, parfumul si densitatea fructului de un verde intens, si nota armonioasa intre amarui si picant.

Cu o excelenta aroma de flori, mar verde, migdale si nuci.

Aroma de masline intensa si dulce...

Caracteristicile organoleptice carora li-i se alatura aciditate foarte redusă, il transforma intr-un ulei de masline extra virgin unic.

Calitatile sale nutritive si curative sunt deja renumite in randul celor care deja au avut placerea sa-l guste si multi il folosesc ca mijloc de prevenire sau tratament a diferitelor boli, luand in fiecare dimineata cate o lingurita pe stomacul gol.

Este placerea unei “bijuterii” pentru simţurile şi paladarele cele mai rafinate.

Uulei de măsline extra virgin special recomandat pentru cele mai renumite restaurante şi hoteluri de lux din lume, ca si condiment prefect pentru peste, carne, preparate din orez “paellas”, salate, prajeli si deserturi.

Dar si pentru cei care vor sa-si rasfete simturile si apoi sa pastreze sticla ca si bijuterie valoroasa si la propriu si la figurat datorita designului sau special creat de un mare artist, scaldata in aur si presarata cu pietre swarowsky.

Ambalajul

Prezentam uleiul extra virgin real oil gold intr-un ambalaj care sporeste caracteristica lui de „bijuterie”.

Un complex proces creativ a dat ca rezultat un ambalaj de o calitate net superioara si exclusivista, pentru care am folosit cele mai bune materiale: cristal, baie de aur si cristale swarowsky. rezultatul solidei noastre experiente in „ a sti” si „a face „ este ca uleiul de masline extra virgin carrasqueño „”real gold „” este intr-adevar o bijuterie exclusiva pentru simturile si paladarele cele mai rafinate.
Din Gura in Gura